Toimitusehdot / Netti-ekspertti.fi

Maksutavat

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Paytrail Oyj. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Voit myös maksaa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard - ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode - ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla.

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay, Masterpass ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voit maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtäsi tai korttimaksuna kortiltasi hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa.

Lasku- ja osamaksupalveluita Paytrailin kautta tarjoavat OP, Collector ja Jousto. Collector tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille. Netti-ekspertin oma paperi- tai verkkolasku on tarkoitettu vain yritysasiakkaille. Niistä peritään 10 eur (ALV 24%) laskutuslisä.

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.

Maksuehdot

Paytrail-palvelun maksuehdot


Laskutusasiakas

Yritysasiakas - jos haluat laskutusasiakkaaksi verkkokauppaan ota yhteys asiakaspalveluumme: asiakaspalvelu@netti-ekspertti.fi

Toimitustavat

Käytämme lähetysten toimittamiseen Postin kuljetusta. Tuotteet lähetetään parin seuraavan arkipäivän aikana. Lähetys toimitetaan aina tilauksessa asiakkaan valitsemaan joko ilmoitettuun toimitusosoitteeseen, Smart-postilokeroon tai lähimpään postikonttoriin paketin koosta riippuen. Pienet lähetykset pyrimme toimittamaan Postin Plus-kirjeenä kotiin asti.

Toimituskulut

Toimituskulut ovat alle € 60,- toimituksissa valinnasta riippuen joko € 7,00, 8,00 tai 10,60 / lähetys, pienet lähetykset Plus-kirjeenä.

Yli € 60,- toimitukset rahtivapaasti.

Myyntialue

Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan ainoastaan Suomen alueelle.

Toimitusaika

Tilaukset pyritään lähettämään tilauspäivänä tai parin seuraavan arkipäivän aikana. ( Esimerkki: jos tilaus on meillä perjantaina, lähetys on asiakkaalla seuraavan viikon aikana). Pyrimme poistamaan väliaikaisesti loppuneet tuotteet verkkokaupasta, mutta jos jokin tilaamasi tuote on loppunut, ilmoitamme tästä välittömästi. Lähetämme halutessasi koko tilauksen heti puuttuvan tuotteen saatuamme. Tilaukset pyritään toimittamaan täydellisinä. Mikäli jokin tuote on pitempiaikaisesti loppunut ja emme pysty saamaan sitä kohtuuajan kuluessa lisää, niin tilaus voidaan toimittaa osissa.

Tuotteen vaihto tai palautus

Kaikista palautuksista on aina sovittava kauppiaan kanssa etukäteen. Reklamointiaika on 14 päivää tuotteen tilauksesta. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta: asiakaspalvelu@netti-ekspertti.fi.

Viallinen tuote vaihdetaan ainoastaan samanlaiseen tuotteeseen tai tuotteen hankintahinta korvataan sopimuksen mukaan. Kauppias korvaa palautuksesta aiheutuneet kulut täysimääräisinä vain viallisten tuotteiden osalta ja vain, jos palautuksesta on ensin sovittu kauppiaan kanssa. Kauppias ei lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia.

Mikäli palautuksen syy on jokin muu kuin viallinen tuote, vastaa asiakas aina palautuskustannuksista. Palautamme tuotteen hinnan heti tai lähetämme samanlaisen uuden mutta mahdollisesti eri kokoisen tuotteen mahdollisimman nopeasti, kun saamme täysin käyttämättömän tuotteen takaisin ja tuote sekä tuotepakkaus ovat jälleenmyytävässä kunnossa.

Hygienia- ja intiimituotteilla, kuten alusvaatteilla sekä hoitoaineilla ei ole palautusoikeutta tuotepakkauksen avaamisen jälkeen!

Jos vain osa hankituista tuotteista palautetaan ja palautuksen syy on muu kuin viallinen tuote, vähennämme palautettavasta summasta alkuperäisen kaupan toimituskulut.

Jos palautettava tuote ei täytä yllä olevia ehtoja, lähetämme sen takaisin asiakkaalle ilman vaihtoa tai hyvitystä.

Palautettavat tuotteet tulee pakata huolellisesti.

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset

Valitettavasti huolellisesta pakkaamisesta huolimatta rahdinkuljettaja ei aina onnistu kuljettamaan paketteja ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä vastaanottaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa.
Mikäli lähetys on vaurioitunut kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus postikonttoriisi. Ota myös yhteys kauppiaaseen, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta. Kaikkiin tilauksiin pätee kuluttajasuojalain mukainen seitsemän päivän palautusoikeus avaamattomille pakkauksille.

Yhteystiedot

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät seuraavasti:

- Sähköpostilla osoitteesta: asiakaspalvelu@netti-ekspertti.fi